keskiviikko 29. kesäkuuta 2016

Kesä tuli ja tuntuu menevänkin vauhdilla. Oma lomani on vasta edessä...- onneksi! Vielä ensi viikko töitä ja sitten toivottavasti sen jälkeen pieni rentoutuminen luvassa.
Työelämässä olen nyt toista viikkoa työskennellyt sairaanhoitajan vastaanotolla. Haavahoitoja on ohjelmoitu nyt vastaanotolleni niin paljon, että ruokatauotkin jää välillä kotiin tuloon. Mutta mikäs tämän parempaa harjoitusta olisikaan..  Myös abi-mittauksia on tullut harjoiteltua tuon viime lähipäivän jälkeen. :)
Haavatehtävä on myös kovasti mietinnässä. Nyt olisi vaihtoehtoja mutta pitempi haavan seuraaminen ei toteudu, kun lomani jälkeen taas siirryn omaan yksikkööni osastolle. Eiköhän joku vaihtoehdoista kuitenkin muokkaudu myös tehtävään.
Syksyllä alkaakin sitten melkoinen uurastus osaltani. Saapa nähdä kuinka tämän eukon sitten käy yrittäessä opiskella kahta koulutusta päällekäin... Esimiehelle jo varovasti esitin, että lyhennetty työaikakin voisi olla kova juttu.. :) Aurinkoisia kesäpäiviä teille kaikille lukijoilleni!

1 kommentti:

  1. Näin se loma on sitten "lusittu" ja opinnot alkavat... Hienoa, että olet saanut olla haavojen kanssa tekemisissä ja olet jäänyt niiden hoitoja pohtimaan.
    Tiina

    VastaaPoista